domingo, 16 de enero de 2011

El repte dels reptes, TOR DES GEANTS (330km 24000m d+)

Doncs ja està, la primera pedra del gran repte ja està posada. Inscrit a la Tor Des Geants, no sé si soc un guerrer o un inconscient, ja es veurà, però el cas és que aquest any més que mai tinc ganes de disfrutar, lluitar, però sobretot retrobar-me amb el meu pare per aquestes muntanyes. Suposo que estaria orgullós de veure les bogeries que arribo a fer juntament amb grans amics que he conegut amb aquest esport. Volia tornar a Xamonix i treure´m l´espineta de l´any passat, en el que només vaig poder fer la meitat de recorregut a causa de l´anulació de la cursa (per cert encara he de penjar la crònica), però el Montblanc haurà d´esperar. Només em queda donar les gràcies a la meva familia (sobretot a la Meritxell i el Jan) per acceptar aquest estil de vida on has de sacrificar moments meravellosos on podria estar amb ells, GRÀCIES :)


Us poso el video que ha publicat l´organització de la TOR DES GEANTS 2010, que no us caigui la bava!!


4 comentarios:

  1. Molt bé crack, ben amunt aquests ànims !
    Doncs si que cu la baba si.... :-)

    ResponderEliminar
  2. Visca les sonades, kin crack estàs fet, molta sort en els entrenaments i a recuperar-te aviat, i ja saps al k dic jo un guerrer lluita fins al final i tu al Tor haurà de lluitar fort fins al final, salut i força

    ResponderEliminar
  3. Sense paraules, Molta pota Sergi!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Moltes gracies Albert, Joel i Alex. Aquest any espero que tots poguem aconseguir els nostres reptes. Serà dur, però amb lluita i il.lusió o aconseguirem :)

    ResponderEliminar