domingo, 30 de enero de 2011

Canvi radical.



Canvi de plans aquest dissabte quan varem arribar a Bagà, haviem de sortir desde Greixer però ens trobem la carretera de Coll de Pal tancada, havia caigut una nevada espectacular. No portava cadenes i decidim deixar el cotxe a Bagà, ja que el cotxe marxa sense control. Agafem els trastos i comencem a pujar cap al Refugi de Rebost per el Gr on puja la Cavalls del Vent (cursa). El dia promet i sembla que tornarem a disfrutar de valent, i més quan veiem que el gruix de neu comença a ser important a pocs metres del poble.



En poca estona tenim els peus coberts i els bastons del Martox delaten que estem entre els 25-30cm de neu, costa avançar i els quadriceps comencen a queixar-se, no saben el que els espera jajajaja. Un cop arribats al Paller de d´alt, mirem si podem anar a fer algún cim per la zona abans d´arribar al refugi de Rebost, i ens decidim per anar fins a Sant Marc on s´hi veuen unes vistes genials i on el gruix de neu allà d´alt ja deu ser d´uns 40-50cm.


Marca dels Cavalls del Vent ( no estem acostumats a veure-les en aquest estat).



Intentant obrir traça a d´alt a Sant Marc, podeu veure que el gruix és bastant important :) Després de fer el cim baixem i continuem per la canal mala direcció a Rebost. Es fa difícil avançar però com que estem apunt d´acabar la pujada aqui m´esbero i pujo a bon ritme fent treballar de valent amb el Jordi, que no para de xupar roda, està fort el tio.

Després d´estar pujant unes 3 horetes i obrint traça pel Cadí ben nevat, arribem al Refugi de Rebost on fa un dia esplèndid i decidim esmorzar una miqueta i disfrutar de les privilegiades vistes que tenen des d´aqui d´alt.




No es que sigui bon fotograf ni molt menys, però és impossible que des d´aquest lloc et puguin quedar malament les fotos, sembla ben bé un quadre. Ens fa pena haver de marxar del "Refu" però el temps séns tira a sobre i em de ser a casa per dinar. La baixada la fem per la Cavalls (Open) cap a Bagà on tenim molts problemes per poder seguir el cami, ja que està tot colgat de neu i les branques ajagudes a terra no ens deixen visualitzar bé les marques.

Després de disfrutar d´una baixada espectacular, no sense llepar el terra per part de tots tres, arribem un altre cop a la carretera de Coll de Pal, allà ens faltaràn 4km per arribar un altre cop al cotxe. Han estat qüasi 20km amb 1400m d+ amb unes 5 horetes, continuem sense còrrer però engrassant la màquina de mica en mica.



Disfruteu d´aquest petit video que vaig fer del Martox i el meu germà, com costa avançar sobre tanta neu pols, ara quina passada. Fins aviat i salut i muntanya !!!


6 comentarios:

  1. Maquina!!! quina sortideta mes maca, a veure si repetim aviat. Vinga ens veiem

    PD: boníssima la foto colgat fins la cintura.

    ResponderEliminar
  2. Espectacular ! a disfrutar com nens !
    Veig que el no poder correr no vol dir quedarse a casa, molt bé !

    ResponderEliminar
  3. Ei Sergi bona crònica amb bones fotos

    Vinga, salutacions i a seguir xalant

    (PD: si no et fa res, enllaço el teu blog al meu)

    ResponderEliminar
  4. Caminar també està molt bé, encara que aquest cap de setmana es va trotar fins i tot en pujada... ejem.

    ResponderEliminar
  5. Jordi quan vulguis, ja saps que només m´ho has de dir i cap al Pirimeu a fer kms.
    Albert i tant que varem disfrutar, tenim unes muntanyes on no fa falta còrrer per acabar fet pols.
    Luigi com estàs crak, moltes gràcies nano, a veure quan ens veiem. Encantat de que enllacis el Blog. Quan tingui un moment faig el mateix.
    Xavier li estem agafant el truquet a això del caminar... Encara que trotar també ho hem de fer una mica, i si és pujada millor. Que cremin les potes;)

    ResponderEliminar
  6. Osties quines fotos més xules! Records!

    ResponderEliminar