martes, 1 de noviembre de 2011

Sortida al Cadí (21km 1600 D+) i d´altres cosetes.

Dissabte varem quedar amb el Martox i els dos Jordis (meu germà i Molist) per anar a fer incursió al Cadí, ja tenia ganes de fer alta muntanya després del Tor. Farem una ruta que ja hem fet d´altres cops però amb una variant nova. Sortim ben d´hora de Gresolet seguint les marques de Cavalls fins el Coll de la Bauma, un cop arribats al coll hem de seguir per la pista i buscar un corriol que surt a mà esquerre amb marques blanques i verdes (SL).



Enfilem cap amunt en busca del cim del Comabona, la pujada és dreta però molt agradable de fer, el que el dia no acompanya gens i abans. Un cop arribem al Pas de Tancalaporta es gira un aire fred terrible on quedem congelats, tirem amunt ràpidament en busca del Comabona i així poder perdre altura i poder desenpallegar-nos d´aquest vent tan fred.



Busquem enmig de la boira el Gr 150 de la travessa del Cadí i seguir-lo fins la cabana de Cortils, on esperem refugiar-nos i esmorzar una miqueta. El cami és molt agradable de fer i anem trotant a bon ritme mirant de fer-nos passar el fred, en poca estona trobem la cabana molt ben arreglada i agafem forces.



Un cop menjats tornem a enfilar uns 200 D+ on ens portaràn un altre cop a enganxar els Cavalls del Vent directes cap al Colell. Quina passada córrer per aquests paratges de muntanya en aquestes condicions, sembla que no existeixi res més, ets sens lliure i només penses ens avançar i disfrutar. Un cop arribem al Colell agafem un corriol preciós en aquesta epòca de la tardor, i en 4km tornem a estar al refugi de Gresolet.



Aprofitant aquest llarg pont diumenge torno a fer un bon entrenament pels voltants de Collbaix i em surten 22km 1050 D+. Dilluns pugem al Monestir de Montserrat amb el Jan a l´esquena i sense voler acabo fent un entrenament de força on acabo baldat. I avui dimarts havia quedat amb el Jordi i el Jaume i em acabat fent la Montserrat Nord ben passadeta per aigua, diumenge que ve a la cursa com segueixi plovent, la canal de Sant Jeroni estarà maca. Sumant tots aquests quatre dies doncs m´adono que han sortit uns números bastant descents, 71km 4100 D+. Tot apunt per la marató del Montseny diumenge que ve. O volem o rebentem, ja aniré informant...

2 comentarios: