jueves, 19 de enero de 2012

Calendari 2012

65 dies sense córrer, sort en tinc de la meva estimada bici i de la piscina, sinó em tornaria boig. La setmana que ve tinc visita al metge, a veure que em diu i si em puc calçar els sabatots. No per això he deixat de buscar i rebuscar curses, ultratrails, il.lusions... I d´entre moltes al final m´he decidit per aquestes.

A l´Abril tornarem a les illes, UltraTrail de la Serra de Tramuntana.(105km 4300m D+)



Al Maig em tiraré a la piscina i intentarem fer la marxa cicloturista Barcelona-Perpinyà-Barcelona, no sé com anirà però tinc moltes ganes. (600km i 7000m D+)



Al Juny gran repte, la primera edició de la gran Volta a la Cerdanya, organitzada per Eduard Jornet i suposo que amb un circuit increible. (215km 8500m D+)



Al Juliol arriba una de les curses que em fan més il.lusió i més respecte, per tot el que em lliga amb aquest país tant petit i alhora tant gran. La Ronda dels Cims, circuit espectacular i d´alta muntanya organitzat pels grans amics Gerard&Valèrie, ens tornarem a veure i aquest cop a l´arribada. (170km 11700m D+)



I per qüestions personals que en breu podré explicar millor, he hagut de renunciar a l´UTMB però aprofitant que encara estaré de vacances, una setmana abans anirem a fer el Gran Raid des Pyrennes. He sentit a parlar meravelles d´aquest Ultra i en tinc moltes ganes. (160km 10000m D+)




Això és el que de moment m´espera aquest any, a veure si ni podem afegir alguna més. Salut, kms i molta sort a tothom. Que els nostres somnis es fagin realitat ;)

3 comentarios:

  1. Bones Sergi, sóc l'Enric Terricabras. Molt guapo el teu bloc, si no et fa res, l'he afegit a la llista de blocs que segueixo. No sabia que estiguéssis cardat, cuida't!
    Veig que tens un 2012 carregadet...
    Ens veiem per la GRP, els vascos de la Tor m'han enredat i fem la de 240 en equip.

    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Veig que no tens en compte les piratades...
    Que la pota t'acompanyi amic!
    Patirem plegats ;)

    ResponderEliminar
  3. Quin calendari més ben parit tiu!!! Sort i caaanya a les potes!

    ResponderEliminar