sábado, 11 de diciembre de 2010

REPTES DEL 2011 (SI LA POTA ENS DEIXA)



GENER I FEBRER:

Aquests dos primers mesos de l´any vull mirar a veure si puc entrenar bé l´esquí de muntanya i mirar de fer alguna cursa de la FEEC tant d´esquí com raquetes. De totes maneres el Trail running no el deixarem de banda...








Març:


En un principi havia de seguir un pla per preparar la marató de Barcelona per baixar de 3hores, però per varis motius no crec que el segueixi gaire i aniré entrenant per sensacions i quan arribi l´hora mi llençaré de cap. A veure que surt, encara que em preocupen més els reptes de muntanya, com ara la marató del Congost, que serà la que marcaria el començament del nou any muntanyero.




42km per asfalt.





Marató del Congost (42km 3200metres desnivell +)




ABRIL:

Aquest més tenia previst el primer Ultra i viatjar cap a les illes a fer l´Ultratrail de la Serra de tramuntana, però em vaig empanar i se´m va passar. De totes maneres ja me inscrit a fer el Trail de 60km que crec que no està gens malament.





Trail Serra de Tramuntanya (62km 2700metres desnivell+)





MAIG:

Doncs continuem amb més kms, aquest més em decanto per l´Ultratrail de Barcelona, amb sortida i arribada a Sitges, tot pel Parc Natural del Garraf. El va comentar la Mireia a Corredors i em motiva bastant, també al ser aprop de casa.




UltraTrail Barcelona (106km 4000metres desnivell+)




JUNY:


Aquest any si!!!! O això espero, poder fer els Cavalls del Vent amb el meu germà, que ja fa un parell d´anys que ho diem i per un motiu o altre ell no pot. Jo serà la cinquena vegada però és que cada dia m´agrada més el parc natural Cadí-Moixerò.





Cavalls del Vent (80km 5000metres desnivell+)



JULIOL:

Doncs aqui arriba la pimera pedra de l´any, RONDA DELS CIMS, una volta espectacular i dura per Andorra i França. L´any passat quan vaig acabar l´Ultra mític vaig pensar que no tornaria, que cada any faria coses noves, però el destí a escrit que he de tornar i còrrer per les muntanyes on descansa el meu pare. Per això me inscrit i he escollit la cursa més llarga, per poder estar més hores amb ell.



Ronda dels cims (170km 11000metres desnivell+)




AGOST:


No he planejat res perquè esperaré a veure com estic físicament després de la Ronda dels cims, hauré de descansar i també hi han les vacances pel mig. O sigui ja decidirem sobre la marxa., ara que segur que una cosa o altre farem jejejeje.




SETEMBRE:


Doncs aqui hem arribat, ara que escric aquestes quatre línies espero arribar sencer i amb energia per afrontar el repte del 2011. TOR DES GEANTS, muntanya, pura muntanya. Una ruta per la Vall d´Aosta a Itàlia durant una setmana, la van fer els germans Terés juntament amb més gent l´any passat i em van posar les dents moooooolt llargues. Primer hauré de mirar si puc canviar vacances i com m´ho monto tot, ja que ho he de parlar amb la familia que són els que tenen l´última paraula. Esperem poder anar-hi juntament amb grans amics com en Clave, Bodi....





TOR DES GEANTS (330km 24000metres desnivell+) amb 150 hores.


De moment això és tot, esperem poder cremar les potes a base de kms, energia, respecte i sobretot molta il.lusió. D´això me´n sobra... GAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



7 comentarios:

  1. Cada vegada que entrenis a Montserrat hauries de posar un ciri pq la pota aguanti. Jo també te'l posaré.

    Trobo a faltar punk trail (Ironkoala, GR-4, Transcat, etc).
    M'hhan encantat les raons per fer la llarga a Andorra. Serà un gran homenatge.

    Que n'aprenguin!
    Koala

    ResponderEliminar
  2. Uuuuuufffff quin objectius mes ambiciosos. Segur que surten tots!!!!!!!!!!!!! Aixo si, seran llargs,durs i difícils.
    Segurament coincidiren en algun d'ells, ja veurem.

    Molta sort Sergi.


    Salutacions

    ResponderEliminar
  3. Raül jo el posaré per tots, que em sembla que ens farà falta crak :) El punk Trail ja saps que també estarà pel mig, sobretot el Gr4 que hi penso continuament. El que no els hi he posat perquè no sé dates concretes.

    Escastel això espero, que podem ser finishers en totes. A veure si coincidim i fotem alguns kms junts. Molta sort i salut!!

    Que n´aprenguin!!

    ResponderEliminar
  4. wwwwuuuaaauuuu quines aventures.

    esper-ho que compleixis tots aquests d´objectius, i pel que observo, ens trobarem amb més d´una ocasio.

    que bestia al tor de geants, a de ser impresionant.

    tu pots aconseguir-ho crack !!, salut i força

    ResponderEliminar
  5. La teva il.lusió s'encomana nanu, va! endavant amb el 2011...

    ResponderEliminar
  6. Però que és això? Estàs taraaaaattt!!!!!
    Jajaja, però quina enveja! Gas aquí i ànims... Que no te pase na!!!!!

    ResponderEliminar
  7. Joel com va nano, tu no et queixis que també et fotaràs unes aventures brutals.
    David que dius crak, espero trobar-te en moltes de les muntanyes que anirem a conquerir :)
    Isma ja tardes a tira-te de cap a fer més bestieses d´aquestes, cavalls va ser el punt i a part.

    ResponderEliminar