domingo, 19 de diciembre de 2010

Muntanya en estat pur

Feia dies que no disfrutava tant d´un cap de setmana, hi aquest a estat genial, muntanya de la bona. Dissabte em llevo d´hora i marxo cap a Masella per pujar a la Tossa d´Alp i provar els esquis nous que em vaig autoregalar. Arribo, surto del cotxe i quedo acollonit, -11º sota zero, ostia quin fred que fot, però s´ha de patir una mica, sé que en poca estona estaré treient fum. Un cop preparat començo a enfilar pel sector de la Pia amunt, els telecadires comencen a funcionar, això vol dir que en pocs moments ja tindrem esquiadors avall. Vaig fent metres i desnivell i ja em sobra tot, perquè ha sortit el sol i ja apreta.








Pujant per les pistes.





Feia temps que no em sentia tant bé, sol sense ningú, pujo i parlo amb el meu pare, no sé si em sent, espero que si, però li vaig explicant totes les aventures que vull fer. Quan estic apunt d´arribar a la Tossa segueixo la traça d´uns esquiadors que diviso i enxampo quan soc a d´alt. Ells van cap al refugi i jo em quedo a fer un parell de fotos.



Seguint la traça



Marxo cap al Niu perquè fa molt fred, allà per això s´està de conya amb la llar de foc, em menjo un bon esmorzar, xarrem amb els guardes i al cap d´una estona gasssss cap avall, no sense tenir un parell de sustos, ja que em falta una mica de pràctica ... Bon matí de muntanya tastant la neu, esperem que en els pròxims dies caigui un bon paquet i anem a fer uns quants cims ben nevats.





Quins paisatges!!



Refugi del Niu de l´Aliga





Pedraforca i serralada del Cadí al fons.




Tossa d´Alp 2519 metres.

I avui diumenge hem pujat a fer la Berga-Queralt-Berga amb tota la recaptació per la Marató de TV3, amb el meu germà i el Joan. La meva mare també a pujat a fer la caminada junt amb els meus tiets. El circuit molt guapo, curtet però dur, i per uns corriols i paisatges esplèndids.


Circuit durillo de 14km i uns 800m desnivell +

Apunt de còrrer




La meva mare i els meus tiets en un dels molts corriols que hi havien en el circuit.


Vistes desde Queralt.
Bon cap de setmana aprofitant els matins a la muntanya i a la tarda passant-los en familia, tots fent pinya. Ara que venen uns dies de vacances miraré de fer el màxim de sortides disfrutant del que més m´agrada i m´ajuda a desconectar d´aquests moments tant durs. Però així és la vida, i el que hem de fer tots encara que ens costi és lluitar i cada dia que ens llevem viure el màxim. Salut i muntanya, AMUNT!!!

3 comentarios: