domingo, 28 de marzo de 2010

Cursa de muntanya de Manresa (19km 560m d+)


Doncs és diumenge 28 de març i em presento a la cursa de Manresa per la trucada d´una amiga que corre al club atlètic, dient-me que em guarda un dorsal. No tenia previst fer-la ja que el dia abans havia fet un super entrenament a Collbaix que m´havia deixat les cames toves toves. Set pujades amunt i avall per les diferents vies de la nostra muntanya. Em llevo d´hora com sempre, esorzo i me´n vaig cap al congost on em trobo als companys i al meu germà. Avui si que hi ha molta gent coneguda.




Agafo el dorsal i escalfem una estona, poc com de còstum. Comença la cursa, desde els primers metres ja em sento les cames com dos llistons de fusta, ostres com pesen. Però hi fotem ganes i fins que rebenti, després ja arribarem com pugui. La pujada a Collbaix per una de les sevesvies més dretes se´m fa duríssima, clar el dia abans me l´havia fet uns quants cops. Un cop d´alt doncs a disfrutar de l´espectacular carena i després Gasssssss pels camins del Gorg Blau i el Suanya.
Allà faig uns kms amb el Matiner (Jordi) que també s´havia fotut canya el dissabte, anem els dos ben fossos. Em van passant ruteros ja que aquells camins tant plans són per còrrer de veritat. Total que en 1hora 28 minuts ja torno a entrar al Congost i on m´espera lo millor del dia, poder fer els últims metres amb el Jan, quina delicia :)
Al final encara prou content ja que vaig rebaixar el crono en 6 minuts respecte l´any anterior.

3 comentarios: