domingo, 10 de mayo de 2009

XXII Cursa de l´Alba (24km 1000d+)










Matí impressionant a Collbató, haviem quedat ben d´hora amb el Robert per marxar cap a Collbato a la cursa de l´alba. Arribem i anem a fer un cafe per fer passar els nervis, estava fatal. A les 8:30 comença la cursa i comencem a enfilar cap a Montserrat cap a les coves del salnitre, pujant cap a Sant Miquel i el monestir. Enfilem pel pas dels francesos direcció sant jeroni, tela el munt d´escales que pujem on els bessons es posen a rabiar, però com m´agrada patir, cada cop més jejejeje. Arribem a d´alt a sant Jeroni (1237m) espectacular!!! sense temps de gaudir de les vistes començo a baixar com un boig, però no durarà gaire perquè començo a notar com les ungles les vaig castigant, quin mal. Al final la baixada se´m fa curta (menys mal) i arribo a collbató bastant satisfet. Massatge, butifarrada, tot un luxe. Cursa molt maca, organització bonissima. L´any que bé repetim. la classificació:
22 Sergi Cots 2hores 19 min independent dorsal143


2 comentarios:

  1. Felicitats ,molt bona cursa!

    Salut !

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona campió!!!!

    Muntanya amunt, corriol avall, camí pla, senders, platja.... res se't resisteix, t'has convertit en un gran tot terreny de dues cames!!!
    ja tenies grans aptituts: constància i gens. Ara amb entrenament, motivació i alegria, estàs assolint uns resultats en temps rècord!!! quina machine!!!

    Moltes felicitats!!! estem amb tu, recolçan-te i sentint-nos orgullosos de les teves fites tan deportives com personals. COntinua així!!!

    Una abraçada.

    ResponderEliminar