domingo, 29 de marzo de 2009

II cursa de muntanya de Manresa

M´encanta!!!! cada cursa que passa m´estic enganxant més això del còrrer x muntanya. Matí lleig, moll enfangat però he acabat super satisfet. Quan me despertat hi he vist el "percal" me dit: - Avui a disfrutar perquè ens fotarem ben guarros. Ens em trobat amb el Robert al congost, em agafat els dorsals, em escalfat hi ha còrrer. La pujada a collbaix, fatal, un merdè de fang, aigua, patinaves però al final l´hem pujat. Desprès avall que fa baixada i el recorregut en general guapíssim, el suanya, el tunel, la pujadet guapa per la pista... Molt ben muntat i supersatisfet per el temps i la classificació:

32 Sergi Cots independent 1:34:02 dorsal 115


El culpable de que estigui tant enganxat al running.


Les tres màquines: 1-Agustí Roc 2-Just Sociats 3- Josep barrufet



5 comentarios:

  1. Ep noi! No ens vàrem veure finalment, almenys jo no et vaig conèixer (has de posar les fotos més grans!)
    Felicitats per la cursa (estàs fet una màquina noi!)
    Salut!

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona!!! estàs fet tot una "machine", veig que les teves cames, s'estàn comportant d'allò més bé, pertant, continuaré "torturan-te" :P

    Hi ha nens que venen amb un pà sota el braç, en Jan ha vingut amb una bici ,guapíssima, per el seu pare!! deu n'hi do!! ja es veu que quan t'hi poses tot et surt a la perfecció :) ( ve aquí vas tenir la gran ajuda de la Meritxell).

    La teva Afisio.

    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  3. Llàstima que al final no vaig poder anar-hi... veig ue us ho veu passar bé !

    Salut !

    ResponderEliminar
  4. Mooolt rebé...continuo darrere teu però es que tenies ventatja que t'ho coneixies...jejeje...jo veia un parell de minuts davant meu a la primera dona i un paio que anava sempre al seu costat...eres tu oi?...escolta la gels em queda molt lluny així que vaig a l'alta segarra, tot i que veig que vols fer la cursa de l'alba i la vall de lillet...doncs ens veiem allà!!!!!! D debò vols fer la carros de foc???? jo li tinc ganes però abans vull provar amb uns cavalls de vent com entrenament...ja parlarem...

    Vinga. Fins aviat i segueix així!

    Xevi (elxinxu)

    ResponderEliminar
  5. Gracies a tots i totes. Isma haviam si quedem algun dia per anar a entrenar per Berga. Silvia ets la meva fisio preferida, ja ho saps. Això que a vegades le spasso molt putes jejejeje. Malfieten encantat. xavier em deixaras sol a la gels. Ens veiem a l´Alba tio. Estem amb contacte. Salut i muntanya a tots.

    ResponderEliminar