domingo, 11 de octubre de 2009

Marató Pirata x Montserrat (42,5km 5000m d+/-)


Doncs allà va una petita crònica del que ens espera el 21 de novembre. Ja fa un temps que amb companys de corredors.cat anem fent entrenaments per Montserrat, on són una canya!! Entre que a tots ens encanta la muntanya (en especial aquesta), i que són gent de puta mare, doncs s´ha convertit ja en un costum, amb cada vegada més bestieses a fer. Entre ells tenim el guia jajajaja, el Carles que és un crak de la muntanya, i el Pedro un megacrak dels GPS i aquests aparells diabòlics, i tota la resta que estem bastant tarats, doncs no se´ns ha ocorregut res més que fer una marató pel nostre conte, en plan pirata i autosuficiècia total. Serà un recorregut que se les pela, us ho asseguro, trencacames brutal, pedregar espectacular, ara això si, serà la bomba. Arrel d´això ja hi ha el circuit fet i els traks penjats al fil de corredors per si algu el vol anar a fer per trams, així el dia 21 ja sabrà amb que se les haurà de veure. Ahir precisament vam quedar uns quants companys al Bruc per fer els primers 16 km de la marató, tela, tela!!! Semblavem cabretes tots allà d´alt, i a sobre corrent el risc de que ens fotessin un tiro, ja que estava el tema calentet, ple de caçadors encegats en matar qualsevol cosa. Val molt la pena haver-me enganxat en aquest món de l´skyrunning perquè a part de còrrer com animalots per aquestes muntanyes coneixes gent meravellosa i això fa que encara t´enganxis més. Després d´haver acabat l´entrenament vam fer Sessió Tècnica al bar jejejeje, esmorzar i unes Volls, que diuen els experts (que ni aquarius ni osties) que és el millor recuperant. Companys encantat de còrrer per la muntanya amb vosaltres. Fins la pròxima!!!



-Aqui estem uns quants companys a d´alt de Sant Jeroni (1236m),
falten uns quants companys, el Jordi que s´amagava del vent jeje,
el Robert que es va fer mal al genoll (recupera´t company) el Pau
i el Pedro que van fer el tram caminant.

5 comentarios:

  1. Sergi, que passa fenómeno, a mí també m'agrada compartir els entrenaments amb vosaltres i el dia 21/11 fotarem una bona animalada, si senyor.
    Preparat que un dia d'aquets montem alguna coseta per preparar la Montserrat Nord
    Muntanya a topeeeee!!!!

    salut i kms

    ResponderEliminar
  2. Bona colla, i bona gent!
    A veure si puc ser-hi finalment el dia de la marató, treballo, però si puc m'ho arreglo, m'encantaria.
    Salutacions

    ResponderEliminar
  3. Quin goig nanos!
    Jo vaig estar-hi diumenge (tenia ganes de tastar pedra) i em vaig trobar uns amics amb bici de muntanya. Llàstima no haver coincidit!
    Les vivències amb les companys salvatges enriqueixen molt. És la hòstia!
    Intentaré no perdre'm aquesta festa memorable del 21 de novembre!

    ResponderEliminar
  4. Ei fenomenu haviam si és veritat i fem uns km per Montserrat!! De moment per això ens veiem diumenge

    ResponderEliminar
  5. Ei crack moltes gracies per el missatge a corredors i per el comentri sobre mi a la cronica de cavalls pero jo nomes soc un paia que fa mes de 23 anys que no ha parat de fer kms i prou, es una filosofia de vida. Osti a verue si a St. Llorenç a part de com es llogic podem compartir el maxim de kms junts i si tots molt millor. Cuidat salut. A si tinc temps aquest cap de setmana linko el teu blog al nostre. Salut

    ResponderEliminar