miércoles, 27 de mayo de 2009

Sortida x Montserrat

Avui pot ser un gran dia i podem guanyar la tercera lliga de campions. Però abans, a la tarda quedem un grup de companys de corredors.cat per coneixens i fer un entrenament per la meva muntanya preferida, (basicament també perquè és la que tinc més aprop i on entreno un munt de vegades) Montserrat. Quedem a les 17:00 hores a la plaça de la font gran de Monistrol, la Marta, el seu fill l´Oscar, el Pedro, Guillem, l´Isma, el Carles i el Manel. Sortim i fem el recorregut de la cursa de Montserrat nord, pujant pel piteu, revolt de la paella, Santa Cecilia, canal de Sant Jeroni i fins arribar al cim, a 1237 metres. Anem pujant tranquilament, xerrant, fent fotos, passant calor, molta calor. Ens anem explicant anecdotes, curses, entrenaments, una miqueta de tot. Va ser un entrenament de conya, sempre és agradable conèixer persones a les que els hi agrada el mateix que a tu i els hi apassiona la muntanya. La canal és increible, un desnivell impressionant en apenes 1 km, amb l´Oscar la vam començar a pujar per la via ferrata, grimpant per les pedres i cadenes, una passada. Un cop a Sant Jeroni una foto tots junts i jo em despedeixo perquè es fa tard i no em vull perdre aquest partit per res del món. És que el Barça és molt barça jejejeje. Baixo com un coet per les escales direcció al monestir passant pel pla dels ocells, pas dels francesos... Arribats al monestir agafo el cami de la drecera dels 3/4 fins arribar a Monistrol. Una tarda de guapa on he conegut un grup de persones de puta mare. Fins una altre sortideta.














domingo, 17 de mayo de 2009

I cursa de muntanya la Pobla de l´Illet 23km 1300d+

Portant 4 curses seguides aquest últim més, he decidit fer la ultima i descansar un parell de setmanes perquè estic bastant fos, necessito un petit descans. he triat la I cursa de muntanya vall de l´Illet perquè sabia que seria guapissima, no m´ha defraudat gens. Impressionant!!! Sortim desde la pobla i ja comencem a enfilar direcció el serrat negre, tot per la serra del catllaràs. Tot verd, humit, semblava que haguessin plantat gespa al mig de la muntanya, molt guapo. Quan hem acabat de pujar al serrat negre hem començat a baixar pel mig del bosc i uns corriols tecnics on no s´acabaven mai però que disfrutaves com un nen, tot presidit pel majestuos Pedraforca i el Cadi. Se m´ha passat volant avui, com que les vistes eren impressionants dons un es distreu i sembla que el patiment no sigui tant dur. Ara un parell de setmanes de descans (de curses) entrenaments continuare apretant haviam si fem un bon paper d´aqui un més a la cursa del Pedraforca.



Classificació:
6 Sergi Cots 2h 05min Dorsal 67

domingo, 10 de mayo de 2009

XXII Cursa de l´Alba (24km 1000d+)










Matí impressionant a Collbató, haviem quedat ben d´hora amb el Robert per marxar cap a Collbato a la cursa de l´alba. Arribem i anem a fer un cafe per fer passar els nervis, estava fatal. A les 8:30 comença la cursa i comencem a enfilar cap a Montserrat cap a les coves del salnitre, pujant cap a Sant Miquel i el monestir. Enfilem pel pas dels francesos direcció sant jeroni, tela el munt d´escales que pujem on els bessons es posen a rabiar, però com m´agrada patir, cada cop més jejejeje. Arribem a d´alt a sant Jeroni (1237m) espectacular!!! sense temps de gaudir de les vistes començo a baixar com un boig, però no durarà gaire perquè començo a notar com les ungles les vaig castigant, quin mal. Al final la baixada se´m fa curta (menys mal) i arribo a collbató bastant satisfet. Massatge, butifarrada, tot un luxe. Cursa molt maca, organització bonissima. L´any que bé repetim. la classificació:
22 Sergi Cots 2hores 19 min independent dorsal143


lunes, 4 de mayo de 2009

Cursa de primavera de Salou (10km)



Aquest cap de setmana, aprofitant que estava aqui a la platja amb el Jan i la Meritxell m´entero que fan la cursa de primavera jejejejeje. Doncs com no podia ser d´una altra manera doncs m´hi apunto. La cursa ha estat molt xula, ha costat del mar sempre és entretingut (però prefereixo pujar i baixar muntanyes) i maco, ara això si, una calda impresionant. Ha començat a les 10 del matí i avui diumenge feia un sol impressionant. Les sensacions bones, tot i que no ha estat una cursa plana, i havia algunes pujades anant cap a la Pineda. Al final un temps de 40 min 7 seg, (el que m´ha sortit al garmin 10 km 30m, el km 10 eren 39 min 58 seg). Per cert, tots els diners de la cursa són per la lluitar contra el càncer. Ha estat un bona inversio.