domingo, 29 de marzo de 2009

II cursa de muntanya de Manresa

M´encanta!!!! cada cursa que passa m´estic enganxant més això del còrrer x muntanya. Matí lleig, moll enfangat però he acabat super satisfet. Quan me despertat hi he vist el "percal" me dit: - Avui a disfrutar perquè ens fotarem ben guarros. Ens em trobat amb el Robert al congost, em agafat els dorsals, em escalfat hi ha còrrer. La pujada a collbaix, fatal, un merdè de fang, aigua, patinaves però al final l´hem pujat. Desprès avall que fa baixada i el recorregut en general guapíssim, el suanya, el tunel, la pujadet guapa per la pista... Molt ben muntat i supersatisfet per el temps i la classificació:

32 Sergi Cots independent 1:34:02 dorsal 115


El culpable de que estigui tant enganxat al running.


Les tres màquines: 1-Agustí Roc 2-Just Sociats 3- Josep barrufet



miércoles, 25 de marzo de 2009

Tinc una nova màquina


Com que fa un temps em vaig decidir que començaria a fer entrenaments creuats (còrrer/btt/circuits amb peses) perque no patíssin tant les articulacions amb els impactes, ha arribat l´hora de canviar de bici. En tenia una que em va deixar el meu germà perquè ell se´n va comprar una de més ben parida, però ara que ja començo a fotre-li canya necessito alguna cosa que aguanti més perquè la que tinc està caient a troços. M´he decidit per una
mondraker finalist 2009.



lunes, 23 de marzo de 2009

I cross de casserres

Ahir diumenge em vaig decidir a pujar a casserres a fer el I cross, també vaig liar amb els meus tiets i unes amigues a fer aquest cross. Els hi va agradar moltíssim... jejejeje. La cursa per mi guapisssima, com les que m´agraden, plena de de tobogans, pujades,baixades (alguna una mica tecnica) algun rierol i fins i tot entrar en unes coves. Vaig acabar bastant satisfet perquè vaig millorant bastant ràpid ja que no fa ni un any que he començat a còrrer. Aqui deixo com vaig quedar en la classificació:

17 Cots Sergi independent 1:06:44 dorsal 527

martes, 3 de marzo de 2009

Ja tenim aqui un altre culé, el JAN!!!!




El dia 3 de març de 2009 a les 13:10 va neixer per fi (es va passar 13 dies) el JAN , no volia sortir perquè m´imagino que dins la panxa de la Meritxell hi estava putenmaren. Un altre culé aqui entre nosaltres. FORÇA BARÇA !!!!!!!!!